Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kesätyöntekijä Jätekukko Oy:n asiakaspalveluun

Haemme Jätekukko Oy:lle kesätyöntekijää asiakaspalveluun

Jätekukko Oy on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Toimialue kattaa 15 kuntaa ja alueella on 215 000 asukasta.

Työ on luonteeltaan tietojärjestelmien tietosisällön ylläpitoa ja asiakasneuvontaan puhelimitse sekä sähköisten asiointikanavien kautta.

Etsimme joukkoomme hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa henkilöä, joka omaa hyvät vuorovaikutus-, viestintätaidot ja joka työskentelee näppärästi tietojärjestelmien kanssa.

Ympäristöalan opiskelu on tässä tehtävässä eduksi mutta ei kuitenkaan välttämättömyys, arvostamme eniten reipasta asennetta ja oikeaa motivaatiota työntekoon.

Kesätyöt ajoittuvat välille toukokuu-elokuu. Työaika tehtävässä on 36,25 tuntia/viikko. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 8-16.

Työsuhde solmitaan suoraan Jätekukko Oy:n kanssa. Hakuaika on 19.2. - 7.3.2021. Puhelinhaastatteluja suoritetaan jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus oheisen linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun  Susanna Koponen, 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application