Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Siivooja, Tahko

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella, jonka palveluksessa on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Heidän asiakkaitaan ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin.

Oletko itseohjautuva siivousalan osaaja vailla uusia haasteita? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme nyt RTK-Palvelun kasvavaan joukkoon Tahkovuorella sijaitseviin asiakaskohteisiin osa-aikaisia SIIVOOJIA!

Siivouksen tehtävissä tulet vastaamaan Tahkovuorella sijaitsevien asiakaskohteiden monipuolisista siivoustehtävistä. Tehtävissä menestyminen edellyttää itsenäistä otetta työhön, joustavuutta ja vuorotyövalmiutta mutta ennen kaikkea oppimisvalmiutta ja oikeaa asennetta! Aiempi kokemus siivousalalta sekä suoritetut kiinteistöalan tutkinnot luetaan hakijan eduksi.

Kohteiden sijainti huomioiden hakijalta edellytetään voimassa olevaa B-luokan ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Tarjolla on monipuolinen työtehtävä upeassa Tahkovuoren miljöössä. Valitut henkilöt työllistyvät suoraan RTK-Palvelulle. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:in mukaan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään kotisivuillamme!

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 Hilppa Kukkonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application