Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Rengasasentajan apulaisia kevätsesonkiin

Oletko ripeällä työotteella ja kovalla asenteella varustettu tekijä?

Etsimme asiakasyrityksellemme Hämeenlinnaan ahkeria RENGASASENTAJAN APULAISIA kevään rengassesonkiin!

Tehtävänkuva

Tehtäviisi kuuluu asiakasyrityksemme mekaanikkojen avustavat työt renkaidenvaihdoissa ja asennuksissa sekä renkaiden siirtely. Työn fyysinen ja kiireinen luonne huomioiden hakijoilta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa ja oikeaa asennetta. Työ sisältää myös asiakaspalvelua, joten hyvä suomen ja englannin kielen taito ovat edellytyksiä. Autoalan kokemus luetaan hakijan eduksi.

Työsuhde

Työt alkavat valittujen henkilöiden kohdalla heti kun rengassesonki pyörähtää toden teolla käyntiin ja työt kestävät n. 2-7 viikkoa. Palkkaus tehtävissä autorengasalan työehtosopimuksen palkkaryhmän 1 mukaan. Työsuhde solmitaan keikkatyösopimuksena.

Mitä tarjoamme?

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelman, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Työnhakulomake / job application