Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä

Haemme asiakkaallemme kolmea tuotantotyötekijää

Työtehtävät koostuvat tuotannon monipuolisista avustavista tehtävistä kuten raaka-ainesäiliöiden täyttämisestä, tuotteiden varastoinnista, kuormalavojen kelmuttamisesta, raaka-aineiden kierrättämisestä ja tuotannossa käytettävien laatikoiden pesusta. Lisäksi tarvittaessa työ pitää sisällään tuotannossa koneenvalvontaa.   

Työntekijältä odotetaan omatoimisuutta, kykyä organisoida omaa työtä, havainnointikykyä ja  reipasta asennetta. ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempi työkokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi, muttei pakolliseksi.

Työ alkaa heti ja töitä on tarjolla pitkäksi aikaa. Työskentely tapahtuu keskeytyvässä 3-vuorossa.

Mikäli olet mielestäsi etsimämme työntekijä, niin jätä hakemus pikaisesti. Etähaastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme hyvät ja kattavat edut työntekijöille, mm. liikunta- ja kulttuurisetelit sekä laadukkaan työterveyshuollon.

Lisätietoja:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application