Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Teollisuuden kesätyöpaikat

Hae meille kesätyöntekijäksi

Haluatko hankkia kesän aikana työkokemusta teollisuuden tehtävistä? Haemme reippaita tekijöitä asiakkaillemme Pohjois-Karjalan alueella. Työtehtäviä on puu-, metalli- ja muoviteollisuuden aloilla. Työtehtävät tulevat olemaan erilaisten prosessien, teollisen tuotannon, laadunvalvonnan, jälkikäsittelyn ja kokoonpanon parissa ja työtehtävät valikoituvat taustastasi ja taidoistasi riippuen.

Odotamme täysi-ikäisyyttä, hyvää asennetta, tunnollisuutta, sekä ennen kaikkea paloa oppia uutta. Tartut toimeen reippaasti, teet minkä lupaat ja olet ylpeä työsi tuloksesta. Töissä edellytetään tarkkuutta ja kädentaitoja. Työ alkaa kattavalla perehdytysjaksolla.

Kesätyöt alkavat touko-kesäkuun aikana ja jatkuvat kesän yli elo-syyskuulle.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat sopivien työntekijöiden löytyessä. 

Lisätietoja:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application