Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

TIG-hitsaaja

Haemme asiakkaallemme Leppävirran seudulle kahta kokenutta TIG-hitsaajaa

Työtehtävät pitävät sisällään putkikehikkojen ja -jalustojen sekä ohutlevykaappien TIG-hitsausta sekä pistehitsausta. Hyvä kuvienlukutaito on eduksi tehtävässä.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta ohutlevyjen hitsausmenetelmistä, tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä fyysistä kestävyyttä.

Työt alkavat alkuun määräaikaisena sopimuksena toukokuun alussa ja jatkuvat ainakin kesän yli. Hyvin tehtävänsä oppivalla ja hoitavalla tekijällä on hyvä mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen.

Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, mutta tarpeen vaatiessa, tekijän tulee kyetä tekemään myös 2-vuorotyötä.

Palkkaus teknologiateollusuuden TES, sopimuksen mukaan.

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin ma-pe HR asiantuntija Mari Laitinen puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application