Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Siivoojia erilaisiin kohteisiin

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella, jonka palveluksessa on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Heidän asiakkaitaan ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin.

Oletko ahkeralla asenteella varustettu siivousalan tekijä? Tämä voi olla sinun paikkasi! 

Etsimme nyt RTK-Palvelun kasvavaan joukkoon SIIVOOJIA erimittaisiin työsuhteisiin!

Työajat vaihtelevat tarvittaessa työhön kutsuttavasta osa- ja kokoaikaiseen työhön. Kerrothan hakemuksessasi, millaisin viikkotunnein sekä millä aikavälillä olet käytettävissä.

Tehtävissä menestyminen edellyttää itsenäistä otetta työhön, suomen kielen taitoa, joustavuutta ja vuorotyövalmiutta, mutta ennen kaikkea oppimisvalmiutta ja oikeaa asennetta. Aiempi kokemus siivousalalta sekä suoritetut kiinteistöalan tutkinnot luetaan hakijan eduksi, samoin B-luokan ajokortti ja oman auton käyttö. 

Valitut henkilöt työllistyvät suoraan RTK-Palvelulle. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:in mukaan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään kotisivuillamme! Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa ma-pe klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen / 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application