Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Sähköasentajia reissutöihin

Haemme asiakkaallemme Elcolinelle kesäsesonkiin asentajia erilaisiin sähkö- ja tietoliikenneverkkojen asennustöihin.

Hakijalta odotetaan taloteknistä osaamista, motivaatiota ja halua kehittyä tehtävissä. Sähköpiirustusten luku ja ymmärrys tulee olla vähintään kohtuullisella tasolla. Eduksi katsotaan kokemus alalla työskentelystä. Työtä tehdään työparina tai tiimeissä riippuen kohteesta ja tekijän omista edellytyksistä ja osaamisesta.

Tehtäviin lähdetään Varkaus-Leppävirta akselilta ja työkohteet sijaitsevat Suomessa. Kohteet ovat yleensä julkisia uudisrakennuksia esim. kouluja ja päiväkoteja.

Työ on reissutyötä, jota tehdään urakkana yleensä ma-to, jolloin pe-su ovat vapaata. Joustavuutta ja kestävyyttä vaaditaan. Elcoline järjestää sekä kyydin että majoituksen kohteisiin.

Palkkaus sähköliiton huolto- ja kunnossapitoalan TES sopimuksen mukaan, kokemus sekä hakijan palkkatoive huomioiden.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakkaan työntekijänä.


Mikäli olet etsimämme noheva ja hyvän työmoraalin omaava tekijä, jätä hakemustasi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.


Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application