Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Myymälätyöntekijä lounaskahvilaan

Moilasen leipomon tarina alkoi pienestä perheleipomosta vuonna 1955, ja tänään Moilas Oy on yksi Euroopan suurimmista gluteenittomista leipomoista ja iso toimija kansainvälisilläkin markkinoilla.
Alusta asti toimintaa ovat ohjanneet Moilasen arvot: rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista. Moilas Oy työllistää Pieksämäen Naarajärvellä noin 100 henkilöä monipuolisissa leipomoteollisuuden- sekä myymälä-kahvilan tehtävissä.

Haemme Moilaselle myymälätyöntekijää lounaskahvilaan kesälomakaudelle 2021.

Työtehtävät pitävät sisällään asiakaspalvelu- ja kassatyötä, lounas- ja kahvilatuotteiden esille laittoa ja täydentämistä sekä työympäristön siisteydestä huolehtimista sekä tarvittaessa avustavia keittiötöitä. Tehtäväsi on palvella asiakkaita myyntilähtöisesti ja auttaa heitä löytämään juuri heidän tarpeisiinsa soveltuvat tuotteet. Kiinnostus ja tuotetietous erilaisiin ruokiin, leipomuksiin ja erikoisruokavalioihin on työssä eduksi.

Arvostamme aurinkoista ja reipasta palveluasennetta sekä motivoitunutta, luotettavaa ja vastuullista työotetta monipuolisia työtehtäviä kohtaan. Tiimityötaidot korostuvat ajoittain hektisessä toimintaympäristössä, mutta rauhallisimpina hetkinä myymälässä työskennellään itsenäisesti.

Eduksi katsotaan alan koulutus tai muu vastaava kokemus sekä hygieniaosaaminen ja hygieniapassi. Työtehtäviin ja yrityksen käytäntöihin perehdytetään.

Työt alkavat kesäkuun alussa ja jatkuvat syyskuulle. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti ma-su työtilanteen mukaan. Reippaalla ja joustavalla tekijälle on mahdollisuus saada halutessaan lisätuntija myös tuotannon puolelta pakkauslinjalta.

Työtehtävistä maksetaan leipomoalan TES mukaista palkkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin ma-pe HR asiantuntija Mari Laitinen puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application