Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Teollisuuden putkiasentajia

Etsimme asiakkaallemme Elcolinelle teollisuuden putkiasentajia. Työkohteet sijaitsevat Oulun ja Raahen alueella sekä ympäri Suomea. Tarjolla on niin vakituista työsuhdetta kuin määräaikaisiakin hommia esimerkiksi teollisuuden huoltoseisakeissa.

Työssä pääset mukaan mielenkiintoisiin teollisuuden kohteisiin ja tehtäviin, hoitaen putkiasentajan, putkisepän ja hitsaajan tehtäviä oman osaamisesi mukaisesti esim. Kemia-, petrokemian- ja terästeollisuuden laitoksissa.

Etsimme asentajia, joilla on useampien vuosien työkokemusta teollisuuden parista sekä isometristen piirustusten lukutaitoa. Osaat toimia tiimissä ja hoitaa työtehtäviä myös itsenäisesti vastuuta kantaen. Työturvallisuus on jokaisen tekijän vastuulla, joten edellytämme turvallisuuskulttuurin hallintaa ja turvallisia työtapoja kaikilta valittavilta tekijöiltä. Toivomme myös joustavuutta työaikoja ja –vuoroja kohtaan.

Työssä edellytetään myös reissuvalmiutta työkohteiden sijaintien mukaan. Pääsääntöisesti tekijät pyritään sijoittamaan työkohteisiin mahdollisimman lähelle omaa asuinpaikkaansa, mutta aina se ei ole mahdollista. Tarvittaessa Elcoline järjestää majoituksen komennuspaikkakunnalla.

Tehtävissä vaaditaan voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja.

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy.

Elcoline on sitoutunut tuottamaan erinomaisia teknisiä urakointi- ja kunnossapitopalveluita teollisuusyrityksille ja haluaa olla toimialallaan maailman ykkönen. Tavoitteet vaativat määrätietoista kasvua ja siirtymistä yrityksenä seuraavaan kokoluokkaan. Elcolinen kohdalla se tarkoittaa 1000 työntekijää ja 100 miljoonan euron liikevaihtoa seuraavan viiden vuoden aikana. Hyppää mukaan Elcolinen kasvutarinaan!

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application