Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Teollisuuden sähkö- ja automaatioasentajia

Etsimme asiakkaallemme Elcolinelle teollisuuden sähkö- ja automaatioasentajia Oulun talousalueelle. Työ on vakituista ja edellyttää ajoittain matkustamista.

Työssä pääset mukaan mielenkiintoisiin kohteisiin ja tehtäviin, hoitaen mm. kunnossapitoa, vian etsintää, mittalaitteiden tarkistusta kuin myös asennustehtäviä ja käyttöönottoja erilaisissa teollisuuden ympäristöissä.

Etsimme niin kokeneita asentajia kuin myös uraansa aloittelevia tulevaisuuden ammattilaisia, joten edellytyksenä on suoritettu alan koulutus, osaamisesi ja motivaatiosi määrittävät sitten tarkemmin tulevat työtehtäväsi. Eduksi hakijalle luetaan osaaminen ja ymmärrys Siemensin logiikoista sekä aito halu kehittyä työtehtävissä entistä paremmaksi.
Työturvallisuus on jokaisen tekijän vastuulla, joten edellytämme turvallisuuskulttuurin hallintaa ja turvallisia työtapoja kaikilta valittavilta tekijöiltä.

Työssä edellytetään myös ajoittaista reissuvalmiutta sekä joustavuutta työaikojen suhteen.

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy.

Elcoline on sitoutunut tuottamaan erinomaisia teknisiä urakointi- ja kunnossapitopalveluita teollisuusyrityksille ja haluaa olla toimialallaan maailman ykkönen. Tavoitteet vaativat määrätietoista kasvua ja siirtymistä yrityksenä seuraavaan kokoluokkaan. Elcolinen kohdalla se tarkoittaa 1000 työntekijää ja 100 miljoonan euron liikevaihtoa seuraavan viiden vuoden aikana. Hyppää mukaan Elcolinen kasvutarinaan!

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application