Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Myyntipäällikkö kiinteistöpalveluiden pariin

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja lähes 50 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessaan on n. 3 000 alan ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkuuksien joukossa ovat niin teollisuusyritykset kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti RTK-Palvelun arvoissa. Kattavat ja sertifioidut palvelut takaavat laadukkaan lopputuloksen. RTK-Palvelulle asiakaskokemus on aina tärkein! www.rtkpalvelu.fi

Kehittyvä RTK-Palvelu tarjoaa myös ammattilaisilleen loistavat kehittymisen mahdollisuudet. Tehtävänkuvien muutoksien johdosta heidän myyntitiimiin on avautunut paikka aktiiviselle ja tulosnälkäiselle MYYNTIPÄÄLLIKÖLLE palvelumyyntiin Varsinais-Suomen alueelle!

Tehtävänkuva

Työssäsi vastaat RTK-Palvelu Oy:n siivous- ja kiinteistöpalveluiden myynnistä alueesi uusille potentiaalisille asiakkuuksille, juuri uusasiakashankinnan ollessa tehtävissäsi keskiössä. Tavoitteenasi on löytää asiakkaiden liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Päivittäiseen työhösi kuuluvat olennaisesti prospektointi, asiakastapaamiset, tarjouslaskenta sekä tiivis yhteistyö RTK-Palvelun tuotannon ja sidosryhmien kanssa.

Pääsääntöisenä työnsuorittamispaikkanasi tulee toimimaan RTK-Palvelun Turun yksikkö.

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta vastuunkantamista omasta tekemisestäsi ja vastavuoroisesti sinulle annetaan vapaus työskennellä itsenäisesti sovituissa ja selkeissä raameissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta myyntityöstä: sinulla tulee olla vahvat näytöt ratkaisukeskeisestä ja menestyksekkäästä B2B-myynnistä ja asiakashankinnasta sekä kiinteistöpalvelualan kokemusta ja tuntemusta. Työssäsi tarvitset myös hyvää englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta

Työsuhde

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan hakijan löytyessä. Työsuhde solmitaan vakituisena suoraan RTK-Palvelun kanssa ja palkkaus tehtävissä on sopimuksen mukaan. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Mitä on tarjolla?

Myyntipäällikön roolissa pääset mukaan kehittämään toimialaa rennon letkeässä työyhteisössä, jossa vain työn laatuun suhtaudutaan vakavasti. Pääset hyödyntämään työyhteisösi kokemuksen, osaamisen ja tuen tavalla, jossa et jää yksin. Saat myös jatkuvaa sparrailua, jossa keskitytään ajan kanssa tukemaan sinun onnistumistasi.

RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi nykyaikaiset työkalut työsi menestyksekkään suorittamiseen sekä konserniyrityksen kattavat henkilöstöedut tukemaan jaksamistasi myös vapaa-ajalla.

Oletko juuri SINÄ etsimämme henkilö? Lähetä hakemus pikaisesti, sillä parhaan asiakaskokemuksen tuottamisen aitiopaikka voi olla sinun! Hae siis sinäkin juuri sellaisena kuin olet ja jätä hakemus kotisivuillamme jo tänään!

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application