Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä (kesätyö)

Haemme asiakkaallemme Tornioon tuotantotyöntekijöitä kesätöihin.

Työpäiväsi pitävät sisällään työtehtäviä, joihin tartut käsityökaluja apunasi käyttäen. Tehtävät voivat olla esimerkiksi kappaleiden katkomista, mittaamista ja naulaamista. Aikaisempi kokemus- tai koulutustausta teollisuuden alalta tai rakennuspuolelta katsotaan hakijalle eduksi, mutta tärkeimmässä roolissa on kuitenkin hyvä asenne ja työmotivaatio.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa. Lisäksi edellytämme hakijalta itsenäisiä ja huolellisia työotteita.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja yhdessä vuorossa, viikkotyöaika on 40 tuntia. Palkkaus on mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Työt alkavat 1.5. tai sopimuksen mukaan ja kestävät arviolta 15.9.2021 asti. Kerrothan työhakemuksellasi, miten olet tehtävään käytettävissä.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application