Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Siivoojia Raaheen

RTK- Palvelu Oy toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja sen palveluksessa työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi RTK-Palvelu tarjoaa kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Tykkäätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä? Etsimme sisaryhtiöllemme RTK-Palvelulle Raaheen siivoojia teollisuuskohteiden monipuolisten tehtävien pariin.

Siivoojana pääset osaksi mukavaa siivouspalvelun tiimiä. Työpäiviesi aikana huolehdit kohteiden ylläpitosiivouksesta oma-aloitteisesti ja napakasti tehtäviisi tarttuen. Roolisi on tärkeä, sillä omalla työpanoksellasi ja vastuuntuntoisella työotteellasi vastaat asiakkaiden viihtyvyydestä siisteissä tiloissa – ylpeys oman työn laadusta onkin hakijalle erinomainen valttikortti!

Tehtävässä menestyminen ei edellytä siivousalan koulutusta, mutta aiempi alan kokemus katsotaan hakijalle eduksi. Lisäksi peruspesutaito ja työturvakortti katsotaan hakijalle eduksi. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa ja valmiutta työskennellä viikonloppuisin sekä vuoroissa tarpeen vaatiessa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, täytä hakemuksesi osaksi RTK-Palvelun tiimiä pian!

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Päivi Rantsi 044 412 4487 tai paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application