Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

ISA-pääarvioija/projektipäällikkö

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen rautateiden suunnittelu-, asiantuntija-, digi- ja koulutuspalveluja tuottava konserni, jonka ydinosaamista ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit.

Proxionilaiset ovat aidosti ylpeitä yrityksestään. Menestyksen salaisuus piilee siinä, että uskalletaan ajatella isosti. Tulevaisuuden kantava voima on osaava, motivoitunut ja menestyksennälkäinen henkilöstö, joka tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja jonka intohimona on parantaa maailmaa eettisesti ympäristöä vaalien.

Proxionin avulla maailma kulkee raiteillaan! Katso lisää https://www.proxion.fi/

 

Kasvun jatkuessa etsimme nyt ISA-pääarvioijaa/projektipäällikköä ensisijaisesti Oulun toimistolle vastaamaan rautatiealan tuotteiden arviointi- ja hyväksyntäpalveluiden projekteista. Tarvittaessa voit työskennellä myös muilla Proxionin toimipaikoilla.

ISA-pääarvioijana vastaat riskienhallinnan vaatimustenmukaisuuden arvioinnista YTM-asetuksen EU 402/2013 tarkoittamalla tavalla vaativissa asiakasprojekteissa. ISA-pääarvioijan tehtävä on arvioida riskienhallinnan vaatimustenmukaisuutta ja laatia sen perusteella turvallisuuden arviointilausunto. Vaatimuksia arvioidaan joko YTM-asetukseen EU 402/2013 tai EN 5012X -standardeihin perustuen. Työssäsi pääset osallistumaan monipuolisiin projekteihin kolmannen osapuolen roolissa, joissa edesautetaan rautatien osajärjestelmien käyttöluvan saamisessa.

Projektipäällikkönä toimit veturina mielenkiintoisissa uusien tuotteiden ja teknisten järjestelmien kehittämiseen ja hyväksyntään liittyvissä projekteissa; avustat asiakkaita uusien innovaatioiden testaamisessa, tarkastamisessa ja hyväksymisessä tuotantokäyttöön rautatiemarkkinoille.
Lisäksi tehtäviin sisältyy ERTMS-tekniikkaan liittyviin kehitysprojekteihin osallistumista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää diplomi-insinöörin koulutuksen lisäksi kokemusta tuotekehitysprosesseista ja/tai teknisestä riskienhallinnasta. Osa asiakkaista ovat ulkomaisia toimijoita, joten sujuva englannin kielen hallinta on tarpeen.
Eduksesi katsotaan mikäli sinulta löytyy jo tuntemusta rautatien osajärjestelmistä ja ymmärrystä kansainvälisestä ja kansallisesta rautatiealan lainsäädännöstä.

Tarvittaessa sinulle järjestetään ISA-pääarvioija -koulutus työantajan toimesta.

Työssäsi sinun tukenasi on yli 120 alan asiantuntijaa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat rutkasti mahdollisuuksia uralla etenemiseen, kilpailukykyisen palkan, Proxionin henkilöstörahaston edut, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Runsaiden työmatka-, liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application