Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Vaatimusten hallinnan asiantuntija

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen rautateiden suunnittelu-, asiantuntija-, digi- ja koulutuspalveluja tuottava konserni, jonka ydinosaamista ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit.

Proxionilaiset ovat aidosti ylpeitä yrityksestään. Menestyksen salaisuus piilee siinä, että uskalletaan ajatella isosti. Tulevaisuuden kantava voima on osaava, motivoitunut ja menestyksennälkäinen henkilöstö, joka tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja jonka intohimona on parantaa maailmaa eettisesti ympäristöä vaalien.

Proxionin avulla maailma kulkee raiteillaan! Katso lisää https://www.proxion.fi/

 

Kasvun jatkuessa etsimme nyt vaatimusten hallinnan asiantuntijaa osaksi arviointi- ja hyväksyntälaitoksen timanttista porukkaa.
Ensisijainen toimipaikka on Helsinki, mutta tarvittaessa voit työskennellä myös muilla Proxionin toimipaikoilla.

Toimenkuva pitää sisällään esimerkiksi teknisten järjestelmien vaatimusten tunnistamista, analysointia ja määrittelyä. Toimessasi osallistut mm. järjestelmien vaatimusmäärittelyjen laatimiseen sekä verifiointi-, testaus- ja integrointitehtävien suunnitteluun. Vaatimustenhallinnan tietokannan hallinnointi, ylläpito sekä siihen liittyvä ohjeistus ja perehdytys kuuluvat niin ikään tehtäviisi.
Työssäsi pääset osallistumaan monipuolisiin projekteihin teknisenä asiantuntijana oman asiantuntemuksesi mukaisesti.

Toivomme sinulta AMK- tai DI-tason koulutusta, kokemusta teknisten järjestelmien määrittelystä, suunnittelusta ja toteutuksesta sekä vaatimusten hallinnasta ja jonkin vaatimustenhallintatyökalun käytöstä.
Työskentelet erilaisten ihmisten kanssa luontevasti, olet analyyttinen ihminen ja omaat hyvät havainnointikyvyt. Suomen kielen lisäksi pystyt työskentelemään sujuvasti myös englanniksi.
Eduksesi luetaan mikäli sinulta löytyy jo osaamista riskien hallinnasta sekä sertifikaatti vaatimusten hallinnan osaamisen osoittamiseksi.

Proxionilla laajat etätyömahdollisuudet ovat arkipäivää.
Työssäsi sinun tukenasi on yli 120 alan asiantuntijaa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat rutkasti mahdollisuuksia uralla etenemiseen, kilpailukykyisen palkan, Proxionin henkilöstörahaston edut, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Runsaiden työmatka-, liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application