Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kirvesmies saneerauskohteisiin

Haemme asiakkaallemme kirvesmiestä saneerauskohteisiin Mikkeliin.

Mikäli olet alan kokemusta omaava henkilö, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, voit olla etsimämme henkilö!
Työkohteet sijaitsevat Mikkelin lähialueilla ja voivat olla kotitalouksia tai yrityksiä. Työ sisältää monipuolisia sisäsaneerauksen tehtäviä, joita tehdään sekä tiimissä että yksintyöskentelynä, riippuen kohteesta. Ajokortti on tehtävässä pakollinen, auto löytyy talon puolesta. Asiakaspalvelu on ykkönen, eli toivomme sinun tulevan hyvin toimeen ihmisten kanssa. Tarjolla pidempiaikainen työsuhde hyvälle tekijälle!
Palkkaus rakennustuoteteollisuuden TES/palkkatoive. Työt alkavat määräaikaisena työsuhteena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, mutta hyvä tekijä työllistyy pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme kirjoilla. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, toivomme hakijalta kuitenkin joustavuutta työaikoihin tarvittessa.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelman, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Lue lisää www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!
Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi  / 0400480613 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application