Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Siivoojia Ouluun (kesätyö)

RTK- Palvelu Oy toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja sen palveluksessa työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi RTK-Palvelu tarjoaa kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Tykkäätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Etsimme nyt RTK-Palvelulle Ouluun siivoojia kesätöihin.

Siivoojana pääset osaksi mukavaa siivouspalvelun tiimiä ja toimit tärkeässä roolissa vastaten osaltasi asiakkaiden viihtyvyydestä siisteissä tiloissa.

Tehtävässä menestyminen ei edellytä siivousalan koulutusta, mutta aiempaa alan kokemusta tulisi olla vähintään vuoden verran. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti ylläpitosiivousta. Peruspesutaito lasketaan hakijalle eduksi. Siivouskohteita on monipuolisesti rappusiivouksesta toimistosiivoukseen sekä liiketiloista hoivakoteihin. Hakijalla ripeys, oma-aloitteisuus, vastuuntuntoisuus ja ylpeys oman työn laadusta ovat valttia! 

Töitä tarjolla niin aamuisin, iltaisin kuin viikonloppuisinkin. Muista myös kertoa hakemuksellasi, kuinka olet käytettävissä kesällä, eli minkä verran olet valmis työskentelemään. Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa!

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application