Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Varaosamyyjä jälkimarkkinointiin

Vuonna 1992 perustettu Auto-Jeni Oy on Varkaudessa ja Pieksämäellä toimiva täyden palvelun autotalo.  Uusien ja remontoitujen tilojen sekä nykyaikaisten välineiden avulla, ammattitaitoinen henkilökunta palvelee kaikissa huoltoon, kolarikorjaukseen ja varaosiin liittyvissä kysymyksissä.

Haemme Auto-Jenin palvelukseen jälkimarkkinoinnin asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen Pieksämäelle.

Työssäsi toimit varaosamyyjän tittelillä jälkimarkkinoinnin asiakaspalvelijan roolissa.
Ympärilläsi on osaava ja huumorintajuinen, kolmen hengen tiimi, jonka kanssa yhdessä hoidatte Toyotan autojen jälkimarkkinointia ja asiakkaiden palvelua kasvotusten sekä sähköisiä väyliä pitkin. Omalla asiakaspalveluhenkisellä ja itsenäisellä työotteella autat tiimiäsi hyviin suorituksiin ja pääsemään yhteisesti asetettuihin tavoitteisiin.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla aiempaa kokemusta vastaavasta työstä tai näyttöä myynnillisestä asiakaspalvelusta muiden palveluiden tai tuotteiden parissa. Eduksi lasketaan myös kaupallinen koulutus. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halu ottaa homma haltuun, joten huomioimme haussa myös juuri valmistuneet/valmistuvassa olevat ja uraansa aloittavat tekijät.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden paikkakunnan myydyimpien automerkkien palveluksessa, mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja koulutukseen unohtamatta dynaamista hurtilla huumorilla ja lujalla ammattitaidolla työskentelevää työyhteisöä. Auto-Jeni tarjoaa työntekijöilleen hyvät henkilöstöedut.

Jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application