Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kokki/keittiötyöntekijä sesonkiin

Karvion Leirintä on idyllinen ja lämminhenkinen lomanviettopaikka Heinäveden reitin varrella, Karvion kuohuvien koskien kupeessa. Uudistetussa lomakeskuksessa on camping-palveluiden ja iloisen, lupsakan tunnelman lisäksi tarjolla mökkimajoitusta, sisävesiristeilyjä, herkullista ruokaa ja juomaa sekä monipuolisesti tapahtumia moneen makuun - aina perinteikkäistä sikajuhlista Karvio Rockiin ja saunafestareihin. Tule viettämään kesän parhaita hetkiä Suomen kauneimpiin kansallismaisemiin Heinävedelle!

Etsimme iloiseen työporukkaamme lisävahvistukseksi kokkia/keittiötyöntekijää kesäsesongin ajaksi. Olet tehtävään sopiva henkilö, jos sinulta löytyy jo hieman aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä, pidät hektisestä työstä ja omaat reippaan asenteen. Työ on vuorotyötä ja toivommekin sinulta joustavuutta. Laadukas asiakaspalvelu on Karvion Leirinnälle kunnia-asia, joten odotamme sinulta iloista mieltä ja asiakaslähtöistä otetta työhön.

Työtehtäviin kuuluu mm. pizzojen, hampurilaisten ja finger food -annosten valmistaminen, keittiön siisteyden ylläpito, kahvilatuotteiden valmistaminen sekä muut keittiön työt. Sinulla on mahdollisuus halutessasi osallistua myös muihin ravintolan ja lomakeskuksen tehtäviin. Työtunnit vaihtelevat hieman tarpeen mukaan, mutta sesonkiaikaan asiakkaita ja sen myötä myös työtunteja riittää. Hygieniapassi on välttämätön.

Tarjoamme sinulle monipuolisten työtehtävien ja kauniin miljöön lisäksi rennon ja lämminhenkisen työyhteisön. Asiakkaita lomakeskuksella on laidasta laitaan; hyväntuulisista ja tuttavallisista paikallisista ympäri Suomea saapuviin iloisiin ja seikkailumielisiin karavaanareihin. Maailmantilanteen salliessa vieraita saapuu koko Skandinavian alueelta, joten englannin kielitaito katsotaan eduksi.

Älä epäröi hakea, vaikka asuisit toisella puolella Suomea! Oikean henkilön löytyessä on mahdollisuus sopia tunnelmallisesta mökkimajoituksesta luonnon äärellä.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 Hilppa Kukkonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application