Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Siivooja

Etsimme asiakasyrityksellemme Savonlinnaan siivoojaa.

Oletko oma-aloitteinen, ripeä ja pidät ihmisten kohtaamisesta? Sinulta voi löytyä jo aiempaa kokemusta siivoustyöstä tai pursuat intoa opetella uutta! Saat tehtävään kattavan perehdytyksen alan ammattilaisilta, joten tärkeintä on oppimishalukkuus ja reipas asenne.

Työtehtäviin kuuluu mm. toimisto- ja liiketilojen sekä kerrostalokiinteistöjen rappukäytävien siivous asiakkaidemme tiloissa. Työssä tapaat siis ihmisiä, joten odotamme sinulta suomen kielen taitoa ja asiakaslähtöistä otetta työhön. Tehtävään sopivalla henkilöllä tulee olla ajokortti sekä hyvä fyysinen peruskunto.

Työt sijoittuvat arkipäiville klo 6-14 väliselle ajalle, työtunteja on 37,5h viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työjakso on aluksi noin kaksi viikkoa. Sopivan henkilön löydyttyä on myös mahdollisuus jatkoon. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 Hilppa Kukkonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application