Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Sähköasentaja

Haemme Joensuulaiselle sähköalan asiakkaallemme asentajia                     

Työ pitää sisällään uudis- ja saneerauskohteissa tehtäviä töitä kuten kaapelointia ja asennuksia. työtehtävät määräytyvät osaamisen ja kokemuksen mukaisesti.

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta ja voimassa olevia sähkötyö- ja työturvallisuuskortteja. Työntekijänä kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn.

Työ alkaa viimeistään toukokuun alussa ja töitä kesän yli. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa pidempäänkin. Kohde sijaitsee Joensuussa.

Kiinnostuitko? Jätät hakemukseni viipymättä, toteutamme haastattelut etänä jo hakuaikana. Tarjoamme hyvät ja kattavat edut työntekijöille, mm. liikunta- ja kulttuurisetelit sekä laadukkaan työterveyshuollon.

 Lisätietoja:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application