Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Viheralueiden hoitaja kesäsesonkiin

Haemme asiakkaallemme Savonlinnaan viheralueiden hoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudelle.

Tehtäviisi kuuluu mm. kesäkukkaistutusten tekoa ja hoitamista, kitkemistä, puiden ja pensaiden leikkaamista sekä muita viheralueiden hoitotöitä mukaan lukien mahdollisesti myös nurmikon leikkaamisen. Työ on itsenäistä ja toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Myös alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön.

Työkohteet sijoittuvat Savonlinnan alueelle, jossa liikutaan työnantajan autolla. Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa. 

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 Hilppa Kukkonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application