Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Lähihoitaja

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun Lähihoitajia. 

Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta kotihoidon tehtävistä. Työtehtäviin sisältyy asiakkaan kaikissa päivittäisissä toiminnoissa avustaminen, lääkehoito ja asiakkaan toimintakyvyn tukeminen.  

Tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työntekoon. Omaat ahkeruutta, tarkkuutta ja aikaansaavaa otetta työhön. Kykenet työskentelemään huolellisesti ja asiakkaat ovat keskiössä. Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, lisäksi arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Työtä tehdään seitsemänä päivänä viikossa, ilta- ja aamuvuoroissa.


Työ edellyttää:

-hoitoalan ammattitaito (lähihoitajan tutkinto tai vastaava) 

-voimassa oleva LOve-tentti

-voimassa oleva ensiapukoulutus ja hygieniapassi

-tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaus

-sujuvaa suomen kielen taitoa kirjallisesti ja suullisesti.

Eduksi luemme: 

-näytteenottoluvat ja pistoluvat

-oman auton käytön mahdollisuusPalkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus. 

Työt pääset aloittamaan heti/aloituksen ajankohta on sovittavissa. Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen jossa on määräajan jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme.

Kiinnostuitko? Jätät hakemukseni viipymättä, toteutamme haastattelut etänä jo haku aikana. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Lisätietoja antaa:

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application