Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja (kesätyö)

Haemme asiakkaallemme Kuopioon yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa kesälomien tuuraukseen.


Työt alkavat toukokuussa ja jatkuvat elokuun loppuun saakka. Työtä on kokopäiväisesti.

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää kuljettajaa, jolla on jo kokemusta täysperävaunun kuljettamisesta. Ajot lähtevät liikkeelle Kuopiosta ja suuntautuvat Keiteleelle ja Kajaaniin vuoroviikoin.

Kuljetettavana on mm. elintarvikkeita, joten hygieniapassi on pakollinen. ADR-ajolupa katsotaan eduksi.

Työnantajanasi työsuhteessa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja laajan terveyshuollon muodossa.

Jos olet etsimämme kokemusta omaava ja itsenäiseen, vastuulliseen ajoon kykenevä kuljettaja ja etsit kesäksi töitä, niin jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application