Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kierrätysmateriaali lajittelija, Kuusisto Vantaa

Oletko kiinnostunut toimimaan osana eri materiaalien kiertokulkua ja laadukasta jalostamista uusiutuvaan käyttöön?

Asiakkaamme etsii Vantaan toimipisteelle erilaisten kierrätysratkaisujensa pariin reippaita ja oma-aloitteisia tekijöitä lajittelemaan, purkamaan, murskaamaan ja hävittämään erilaisia erikoiskäsittelyä vaativia kierrätysmateriaaleja. Materiaalien lajittelua tehdään linjastolla pääosin käsin, työnkuvaan kuuluu myös mm. tavaran vastaanottoa asiakkailta.

Pidät ulkona työskentelystä, olet tottunut fyysiseen työhön ja asenteesi on ennakkoluuloton ja työtä pelkäämätön. Tekijältä emme vaadi aikaisempaa työkokemusta sillä työhön perehdytetään. Toivomme sinun kuitenkin olevan valmis fyysiseen työhön, olet täsmällinen ja ahkera. Hakijoilta toivomme myös sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti.

Kyseessä on alkuun keikkatyö mutta mitä paremmin suoriutuu tehtävistä, sitä enemmän on myös vuoroja tarjolla.

Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Aamuvuorot klo 6:30-14:30 ja iltavuorot 14:30-22:30. 

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application