Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä automaattilinjastolle

Toisen polven perheyritys Kaskipuu tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat – kaikki valtakunnan kuulua ja asiakkaiden arvostamaa Kaski-laatua. Valmistettu asiantuntemuksella valikoiduista materiaaleista.

Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Aika muuttuu, perusteet pysyvät: aina rehtiä palvelua ja parasta Kaski-laatua remontoijille ja rakentajille. Tutustu Kaskipuun tarinaan ja tuotteisiin: https://kaski.fi/

Haemme juuri nyt Kaskipuun Viitasaaren tehtaalle tuotantotyöntekijää automaattilinjastolle höyläämöpuolelle.

Työarkesi pitää sisällään monipuolisia tehtäviä höyläkone- ja linjastotyötehtävien parissa. Työskentelyotteesi on tarkka ja huolellinen, mutta tärkeimmässä arvossa on positiivinen asenne. Toivomme myös, että sinulta löytyy kiinnostusta tekniikkaa kohtaan ja oma-aloitteista otetta työhön. Työ sisältää myös fyysisesti raskaita tehtäviä. 

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavasta työstä, mutta sinun ei tarvitse olla valmis taitaja, sillä tehtävä sopii myös erinomaisesti uransa alkutaipaleella olevalle henkilölle. Sinua odottaa kattava perehdytys työtehtäviisi.

Työarjessasi työskentelet arkisin 2-vuorotyössä ja työnantajanasi työsuhteen alussa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja laajan terveyshuollon muodossa. Työ alkaa aluksi vuokratyösuhteena, mutta tavoitteena on työllistyä asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko etsimämme sitoutunut henkilö, joka on valmis liittymään Kaskipuun riveihin pitkäaikaiseen työsuhteeseen? Mikäli vastasit kyllä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9–15 Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application