Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä pintakäsittelylinjalle sesonki

Toisen polven perheyritys Kaskipuu tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat – kaikki valtakunnan kuulua ja asiakkaiden arvostamaa Kaski-laatua. Valmistettu asiantuntemuksella valikoiduista materiaaleista.

Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Aika muuttuu, perusteet pysyvät: aina rehtiä palvelua ja parasta Kaski-laatua remontoijille ja rakentajille. Tutustu Kaskipuun tarinaan ja tuotteisiin: https://kaski.fi/

Haemme tuotantotyöntekijää pintakäsittelyn automaattilinjastolle Kaskipuun Viitasaaren toimipisteelle sesongin ajaksi.

Haluaisitko kartuttaa työkokemusta pintakäsittelyn parissa ja sinulta löytyy rutkasti intoa oppia uutta? Tuotantotyöntekijänä pääset työskentelemään laadunvalvonnan ja koneenkäytön tehtävissä automaattilinjastolla. Kaikki linjastolla käytettävät maalit ovat vesiohenteisia. Et välttämättä tarvitse tehtävää vastaavaa aiempaa työkokemusta, sillä tehtävään annetaan alan ammattilaisten toimesta kattava perehdytys. Tärkeintä on vahva motivaatio työtä kohtaan sekä halu oppia uutta!

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana ja kestävät ainakin elo-syyskuulle saakka, mahdollisesti pidempäänkin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, mutta toivomme sinulta valmiutta tehdä tarvittaessa myös kolmivuorotyötä.

Työnantajanasi työsuhteen alussa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja laajan terveyshuollon muodossa.

Hae paikkaa jo tänään oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään sitä mukaa kun sopivia tekijöitä löytyy.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application