Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kokoonpanohitsaaja

Etsimme asiakkaallemme kokoonpanohitsaajaa Joensuun lähialueelle. 

Ymmärrät hitsauksen laadukkuuden merkityksen lopputuotteelle ja tunnet ylpeyttä kättesi jäljestä. Olet oma-alotteinen, innokas oppija ja tekijä, jolla rukkaset eivät tipu kädestä haasteiden tullessa vastaan.

Työtehtäviin kuuluu kokoonpanohitsaus annettujen kuvien mukaisesti yrityksen tuotantopisteessä sekä muut niihin liittyvät työtehtävät. Sinulla on kertynyt aikaisempaa kokemusta raskaan kaluston hitsaamisesta, sinulla on tuntemusta kokoonpanosta, asennuksesta ja hydrauliikasta.  Lisäksi on eduksi metallialan peruskoulutus ja / tai kokemus muista metallialan työtehtävistä.  Voimassaoleva työturvallisuuskortti  ja tulityökortti katsotaan eduksesi.

Työt alkavat määräaikaisena työsuhteena Rtk-Henkilöstöpalvelun kautta, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme kirjoilla. Työ on arkisin tehtävää kaksivuorotyötä. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus viipymättä, toteutamme haastattelut etänä jo haku aikana. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Lisätietoja antaa:

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application