Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kaivinkoneenkuljettaja

Etsimme asiakasyrityksellemme Kaivinkoneenkuljettajaa. 

Työt sijaitsevat Outokummun ympäristössä, töitä voi olla myös Kuopiossa jolloin mahdollisuus majoittumiseen järjestään asiakasyrityksemme kautta. 

Työtehtävä edellyttää maanrakennustyön kokemusta, etenkin perustus- ja infra rakentamisen tehtävistä. Hallitset tela-avusteiden kaivinkoneen hyvin, osaat käyttää 3D-koneohjausjärjestelmää ja sinulla on maanrakennusalan koulutus.  Toivomme että olet oma-aloitteinen ja tartut työhön rautaisella otteella. 

Edellytämme voimassaolevia työturvallisuus- ja tieturva1-kortteja, lisäksi EA1- kortti on eduksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät määräajan. 

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus viipymättä, toteutamme haastattelut etänä jo haku aikana. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Lisätietoja antaa:

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application