Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kirvesmiehiä / Rakennusammattilaisia

Haemme asiakkaallemme kokeneita ja monipuolisia rakennusalan ammattilaisia uudistyömaalle, teollisuuskiinteistön rakentamiseen. 

Työ pitää sisällään monipuolisia teollisuusrakentamisen työtehtäviä raudoituksesta ja muottien teosta, päättyen väliseiniin ja muihin sisätöihin.

Toivomme hakijalta alan koulutusta ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä oma-aloitteista ja ahkeraa työotetta.

Työt alkavat toukokuussa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja jatkuvat tarpeen mukaan projektin loppuun saakka. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan osaksi asiakasyrityksen kasvavaa liiketoimintaa. Ympärilläsi toimii avoin ja motivoitunut työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki.

Palkkaus rakennusteollisuuden TES, sopimuksen ja palkkatoiveen mukaan.

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin ma-pe HR asiantuntija Mari Laitinen puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application