Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Dokumentaatiokoordinaattori

Haemme asiakkaallemme Olkiluotoon tiimityötaitoista ja asiakaspalveluhenkistä dokumentaatiokoordinaattoria dokumentaatiohallinnan organisaatioon.

Tehtävän sisältö

Valittava henkilö tulee työskentelemään osana tiimiä dokumentaatiohallinnan tehtävissä, joihin sisältyy muun muassa OL3-loppudokumentaatio- ja muutostöidenhallinta. 
 

Mitä sinulta odotamme

Henkilöltä odotetaan suomen lisäksi sujuvaa englannin kielitaitoa sekä hyviä IT-taitoja. Pääasiallinen työkalu tehtävässä on Kronodoc. Paikka sopii järjestelmälliselle ja huolelliselle henkilölle jolla on hyvät organisointitaidot. Motivaatio toistuvien toimistorutiinien ylläpitoon ja uuden oppimiseen antavat hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Soveltuva koulutustausta on kaupallinen, kuten esimerkiksi tradenomi tai merkonomi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
 
Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan ja kesto 31.12.2021 saakka, mahdollisuus jatkoon.

Hakuaika päättyy 15.5.2021

Lisätiedot:
Johanna Lainio
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy
+358 50 535 9035
johanna.lainio@rtkhenkilostopalvelu.fi
RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Työnhakulomake / job application