Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Hankinnan asiantuntija

Haemme hankinnan asiantuntijaa vahvistamaan asiakkaamme hankintatiimiä Olkiluodossa.

Tehtävän sisältö

Valittava henkilö tulee työskentelemään OL3 varaosahankinnoissa, jossa hän vastaa oman vastuualueensa varaosien hankinnoista koko toimitusketjun osalta (tarvemäärittelystä, sopimuksen tekoon ja aina laskutukseen asti). Kaupallisen osaamisen lisäksi erilaisten teknisten ja laatuvaatimusten ymmärtäminen ja oma-aloitteinen ote oman vastuualueen kehittämisestä ovat tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeitä asioita.

Mitä sinulta odotamme

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden kokemusta teknisistä hankinnoista.

Toimittajaverkostomme on kansainvälinen, joten odotamme hakijoilta hankinta- ja sopimushallinnan osaamisen ohella sujuvaa kielitaitoa sekä suomen- että englanninkielen osalta. Arvostamme teknistä tai kaupallista kokemus- ja koulutustaustaa (esim. DI, KTM tai insinööri). 

Haastettelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävä jatkuu 30.4.2022 saakka, mahdollisuus jatkoon.

Hakuaika päättyy 20.05.2021
Kiinnostuitko?
Lisätietoja antaa:
Johanna Lainio
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy
+358 50 535 9035
johanna.lainio@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Työnhakulomake / job application