Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotanto-operaattori / kokoonpanotyöntekijä

Haemme asiakkaallemme Sorsakoskelle tuotanto-operaattoreita erilaisiin osa- ja loppukokoonpanotehtäviin.

Tehtävät edellyttävät hyvää sorminäppäryyttä ja kykyä tehdä työtä käsillään, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä ripeää työotetta.

Työt alkavat toukokuun aikana ja kestävät hakijan käytettävyyden mukaan ainakin kesän yli, mahdollisesti pidempään tuotantosylkien mukaan. Työ edellyttää valmiutta 3-vuorotyökiertoon ja työtä on tarjolla vaihtelevilla tuntimäärillä.

Mikäli sinulla on hyvä motivaatio ja oikea asenne perehtyä ja opetella operaattorin työtehtäviä, niin haethan paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. 

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaan.

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin ma-pe HR asiantuntija Mari Laitinen puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application