Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijöitä

Oletko jo teollisuuden alan tehtävissä kyntesi näyttänyt tekijä tai vastavuoroisesti hyvällä asenteella varustettu tuotantotyöstä kiinnostunut tekijä?

Etsimme asiakasyrityksellemme Riihimälle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaisiin tarpeisiin sekä kesäsesonkiin!'

Tehtävänkuva ja odotukset

Työssäsi vastaat asiakasyrityksemme tuotteiden valmistusprosesseista ja työtehtäviä on koneenhoidosta pakkaus- ja lähettämötehtäviin. Hakijoilta odotamme valmiutta vuorotyöskentelyyn, ripeää otetta työhön sekä itseohjautuvuutta - myös tietokoneen käyttö kuuluu päivittäiseen työhön, joten perus IT-taidot on hyvä olla hallussa. Englanninkielen taito on eduksi tehtävissä menestymiseen.

Aikaisempi kokemus tuotantotyöstä ja tuotantolaitteiden käytöstä luetaan eduksi ja on edellytys pitkäaikaiseen työsuhteeseen - kesätyöstä kiinnostuneella keskiössä on kuitenkin asenne ja valmius oppia uutta!

Mitä tarjoamme?

Tarjolla on mielenkiintoisia tuotannon tehtäviä sekä pitkäaikaisia haasteita etsivälle että arvokasta kesätyökokemusta kaipaavalle osaajalle. Kaikki valitut henkilöt saavat työtehtäviin kattavan perehdytyksen.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelman, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työsuhde

Työsuhteet solmitaan alkuun 4-6kk määräaikaisena vuokratyösuhteena mutta tähtäävät vakinaistumiseen asiakasyritykseemme - työt alkavat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Kesäsesongin työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestävät arviolta elokuun loppuun asti.

Työ on 2-vuorotyötä ja palkkaus hakijan kokemuksen mukaan 11-13€/h. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä.

 Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Työnhakulomake / job application