Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Työntekijöitä teollisuuteen Savonlinnan alueelle

Etsimme eri asiakasyrityksillemme Savonlinnan seudulle ja Punkaharjulle työntekijöitä erilaisiin teollisuuden ja metallialan työtehtäviin.

Tarjolla on monipuolisia työtehtäviä sisältäviä työmahdollisuuksia. Työtehtävästä riippuen odotamme mahdollisuutta vuorotyöhön tai työskentelyyn viikonloppuisin. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, myös aiemmasta metallipuolen koulutuksesta tai työkokemuksesta on hyötyä. Työtehtävät vaihtelevat avustavista tehtävistä ammattiosaamista vaativiin tehtäviin ja työnimikkeet voivat olla mm. metallityöntekijä, tuotantotyöntekijä, kokoonpanija, hitsaaja jne.

Voit olla aloitteleva osaaja tai jo kokenut metallipuolen ammattilainen ja olet työtavoiltasi ahkera, aikaansaapa ja vastuullinen. Jos sinulla on motivaatiota, hyvä asenne työntekoa kohtaan ja halua oppia uutta, laita hakemus tulemaan! Työtehtäviin perehdytetään. Palkkaus vähintään alan TES. 

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelman, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille

Työt alkavat sovitusti asiakkaan kanssa sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!
Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Anni Paananen (anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi  / 0400480613 )

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application