Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Työpäällikkö

Metalli Hokkanen Oy on vuonna 1917 perustettu perheyritys. Lähes sadan vuoden kokemus alalta takaa tarjottavan työn laadun. Vahvat perinteet näkyvät työntekijöiden ammattitaidossa ja huolellisuudessa. He toimivat rakennusteollisuuden alihankkijana ja valmistavat alumiini- ja teräsrakenteita.

Haemme asiakkaallemme Metalli Hokkaselle ammattitaitoista työpäällikköä.

Työpäällikkönä työnkuvaasi kuuluu itsenäinen projektien läpivienti. Vastuullasi on useita kohteita, joten huolehdit, että työmaat etenevät asetettujen tavoitteiden ja aikataulujen mukaisesti. Työarkeesi mahtuu aikataulutuksen lisäksi muun muassa työmaakäyntejä, mittakäyntejä ja määrälaskentaa. Pääset osaksi monipuolisia projekteja uudistumishaluisessa yhtiössä, jossa tarvitaan teräksistä osaajaa.

Oletko etsimämme kokemuksen omaava kehittymishaluinen henkilö, joka on motivoitunut, yhteistyökykyinen ja jolla pysyy käsissä niin työmaan monet langat kuin tarvittaessa työhanskatkin, unohtamatta perustietoteknistä osaamista.

Menestyksellinen työn hoitaminen edellyttää;

- Kokonaisvaltaista ymmärrystä rakennusalasta. Pohjanasi voi olla esimerkiksi talonrakennusalan teknistä koulutusta (rakennusmestari, insinööri tms.)

- Sinulle on kertynyt työkokemusta vähintään 3 vuoden ajalta erilaisissa työmaakohteista ja esimiestehtävistä.

- b, e, c -kortit

- Työturvallisuuskortti

- Autocad, office -työkalujen hallinta.

- Organisointikykyä ja tiimityöskentelytaitoja

- Valmiutta matkustaa kotimaassa

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Kiinnostuitko? Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application