Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

CNC-koneistaja Keuruulle

Oletko CNC-koneistuksen kokemuksella ja vuorotyövalmiudella varustettu tekijä? Saatat olla juuri etsimämme tekijä!

Etsimme metalliteollisuudessa toimivan asiakasyrityksemme Keuruun toimipisteelle ammattitaitoista CNC-koneistajaa!

Tehtävänkuva ja odotukset

Työtehtävissäsi tulet toimimaan monipuolisissa koneistustehtävissä pysty- ja vaakakaraisten koneistuskeskuksien parissa. Tehtävissä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta CNC-koneistuksesta, vankkaa piirrustusten lukutaitoa, tarkkaa työotetta sekä kykyä työskennellä itseohjautuvasti. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, joten hakijoilta edellytetään vuorotyövalmiutta - valmius työskennellä 3-vuorotyössä luetaan hakijan eduksi. Työntekijän on mahdollisuus majoittua työsuhteen aikana asiakasyrityksen tarjoamassa asunnossa työnsuorituspaikan läheisyydessä.

Työsuhde

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena mutta tähtää töiden luonnistuessa vakinaistumiseen asiakasyritykseen. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta, työaika tehtävissä on 40h/vk ja palkkaus on sopimuksen mukaan kokemustasosi huomioiden. 

Mitä tarjoamme?

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelman, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Työnhakulomake / job application