Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Koneistajia

Debomix Oy on vuonna 1995 perustettu metallien sorvauksen ja jyrsinnän ammattilainen, joka takaa asiakkailleen tehokasta palvelua ja joustavaa yhteistyötä.

Debomix Oy on osa RD Groupia, jonka liikevaihto on noin 25 M€. RD Groupin muodostavat kolme yritystä; Debomix Oy, Ratesteel ja RDTC Oy, jotka yhdessä työllistävät lähes 120 oman alansa ammattilaista.

Etsimme Vieremälle koneistajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Miltä työt ja energisen positiivinen työyhteisö RD Groupilla näyttävät? Tutustu videolta osoitteessa https://youtu.be/ey3O660R2jo ja hae mukaan!

Tuotanto pyörii tällä hetkellä kahdessa vuorossa, mutta tulevaisuuden osalta myös 3-vuorovalmiutta toivotaan.
Etsimällämme henkilöllä on alan koulutus - sinulla voi olla jo kertynyttä alan työkokemusta tai voit olla tulevaisuuden osaaja.

Koneet ovat kaikki CNC-ohjattuja, Mazakin ohjauksella ja tuotannosta löytyy myös yksi suurempi portaalikone, jossa on Fanuc-ohjaus. Näiden aiempi tuntemus katsotaan hakijalle eduksi. Valmistettavat sarjat ovat kooltaan pieniä ja keskisuuria.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta ja liity osaksi RD Groupia, jossa mielekäs työ yhdistyy mielekkääseen vapaa-aikaan!
Paikat täytetään sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application