Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Saneerausrakentajia

Etsimme asiakkaallemme Kuopiossa ja lähialueilla oleviin projekteihin kirvesmiehiä ja -naisia.

Erityisesti tykkäämme, jos sinulla on taustalla kokemusta ja osaamista rakennusten sisäpuolisista töistä ja eri ikäisten kiinteistöjen korjausrakentamisesta.
Suorastaan innostumme, jos osaat myös laatoitus- ja vesieristystöitä ja olet niitä jo tehnytkin.

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä, ovat projektikohtaisia, mutta hyville tekijöille tarjolla on pitkää työsuhdetta projektista toiseen.

Tehtävien suorittamiseen tarvitset B-ajokortin, mutta oma auto ei ole välttämätön.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application