Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä automaattilinjastolle

Etsimme asiakkaallemme Kempeleeseen tuotantotyöntekijää sähkömekaanisten komponenttien tuotantoon.

Työ sisältää automaattilinjastolla työskentelyä, koneiden ajoa ja laadunvarmistusta. Toivomme hakijalta huolellisuutta ja korkeaa työmotivaatiota sekä halua oppia uutta.  

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja työaikamuotona on 3/5.
Työsuhde on aluksi määräaikainen, kestoltaan vuoden loppuun ja se solmitaan vuokratyösuhteena RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa, mahdollisuudet jatkoon selviävät myöhemmin. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja laajan terveyshuollon muodossa.

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta, sillä paikka täytetään ja työt alkavat sovitusti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun Päivi Rantsi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application