Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kesätyöntekijä porrassiivoukseen

Haemme asiakkaallemme kesätyöntekijää siivoustehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluu taloyhtiöiden porraskäytävien sekä yhteisten tilojen siistiminen. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita vaan työhön perehdytetään. Tehtävää varten olisi hyvä olla oma auto käytettävissä, niin pääsee liikkumaan Varkauden alueella sijaitsevien kohteiden välillä.

Työalkaa 17.5. ja sitä on tarjolla määräaikaisena ainakin kesäkuulle, todennäköisesti koko kesän ajalle. Työ on osa-aikainen ja sitä on n. 20-30 tuntia viikossa arkisin. 

Työssä menestyy oma-aloitteinen ja motivoitunut henkilö, jolla on hyvä fyysinen peruskunto.

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin ma-pe HR asiantuntija Mari Laitinen puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application