Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kahvilatyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Juvalle kahvilatyöntekijää kahvila-leipomomyymälään! 

Työpäivä pitää sisällään muun muassa kassatyöskentelyä, lounasruoan valmistelua ja esillelaittoa, kahvilan vitriinin täyttöä sekä ravintolan siivoustöitä.

Toivomme hakijalta täysi-ikäisyyttä, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä hygieniapassia. Suuri plussa jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta kahvila- tai ravintolatyöstä. Työhön perehdytetään, joten tärkeintä on iloinen, motivoitunut asenne asiakaspalvelutyötä kohtaan!

Työt alkavat RTK-Henkilöstöpalvelun kautta heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät elokuun loppuun saakka. Töitä on alkuun 2-3 vuoroa viikossa, ja kesää kohti työtunnit lisääntyvät. Työaika on vaihtelevasti maanantaista lauantaihin klo.8-16 välisenä aikana. Palkkaus MaRan TES. 

RTK-Henkilöstöpalveluiden työntekijänä saat käyttöösi mm. kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuurisetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!
Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen!

Lisätietoja paikasta antaa HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 0400480613

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application