Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Sairaanhoitaja

Etsitkö uutta, vastuullista paikkaa, jossa toteuttaa monipuolisesti sairaanhoitajan ammattiasi?

Onnikoti Poppeli on Suonenjoella toimiva, ympärivuorokautista asumispalvelua ja hoivaa tarjoava, kodikas 38 paikkainen asuinympäristö eri asteista tukea ja ohjausta tarvitseville kehitysvammaisille.
Luonnonkauniissa ympäristössä arki muodostuu kotielämästä ja arjen asioiden hoidosta sekä Poppelin tarjoamista työ- ja päivätoiminnoista.
Katso lisää:
https://onnikodit.fi/wp-content/uploads/2021/03/Onnikodit-Vammaisten-asumispalvelut.mp4

 

Haemme Onnikoti Poppelille sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Työt alkavat sovitusti, mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Onnikodeilla sairaanhoitajan työ on palkitsevaa tekemistä asukkaiden, verkostojen ja työkavereiden kanssa. Pääset monipuolisesti käyttämään ammattitaitoasi ja kehittymisestäsi pidetään huolta jatkossakin. Työtäsi teet kuntouttavalla työotteella, huolehtien hyvästä perushoidosta, sairauksien ennaltaehkäisystä ja hoidosta ja kokonaisvaltaisen terveyden edistämisestä.
Onnikodeilla työntekijöiden rooli on tukeva ja ohjaava ja olet osa tiimiä, jolta saat myös apua ja tukea tehtävien hoitamiseen ja omassa työssäsi pärjäämiseen ja jaksamiseen.

Sairaanhoitajat tekevät työtä pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, ja pystyt vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun ja mahdollistamaan näin myös mielekkään ja toimivan vapaa-ajan.

Kesä tulee ja mielekäs työilmapiiri, mukavat asiakkaat ja vaihtelevat tehtävät luonnonkauniissa maalaismaisemassa järven rannalla odottavat sinua.
Oletko työssäkäyntialueelta vai heräsikö halu muuttaa hieman väljemmille vesille?

Kummin vain, niin jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application