Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä vaihetyöskentelyyn

Haemme asiakkaallemme Liminkaan tuotantotyöntekijöitä vaihetyöskentelyyn tuotantolinjastolle.
Jos sinulla on hyvä motivaatio, halu oppia uusia asioita ja työkalut pysyvät käsissäsi, niin olet etsimämme henkilö. Saat työhösi kattavan perehdytyksen työsuhteesi alussa, joten et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.
Työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä ja on alkuun määräaikainen heinäkuun  loppuun, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös jatkoon.
Palkkaus mekaanisen metsäteollisuuden TES:n mukainen.
Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Päivi Rantsi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application