Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Teollisuuden kunnossapitoasentaja

Haemme asiakkaallemme Elcoline Oy:lle teollisuuden kunnossapitoasentajia Kiteen Puhokselle.

Elcoline Oy kuuluu Elcoline Group -konserniin ja työllistää noin 50 urakointi- ja kunnossapitoalan ammattilaista sopimuskohteissa ympäri maapalloa.

Työtehtävät ovat teollisuuden asiakkaalle tehtäviä huoltoja, kunnossapitoa sekä mahdollisesti uusien investointien asennustöitä esim.  osanvaihtoja, osa- ja laitekorjauksia, automaatiosäätöjä, ennakko- ja ylläpitohuoltoa, valvontaa sekä osaamisen mukaan metalli- ja sähkötöitä. Työtä tehdään asiakkaan sisä- ja ulkotiloissa.

Haettava henkilö voi olla pohjakoulutukseltaan tai työkokemukseltaan minkä tahansa teknisen alan osaaja, esimerkiksi asennus-, kone- ja metallialalta sekä omaa vähintään muutaman vuoden työkokemuksen, lisäksi vaaditaan voimassaolevat ensiapu, työturvallisuus ja tulityökortit. Kirkkaan ja mustan materiaalin hitsaustaito katsotaan eduksi, hitsausluokkapätevyydet suoritetaan tarvittaessa.

Toivomme hakijalta aiempaa työkokemusta prosessiteollisuuden kunnossapidon tehtävistä, voimassa olevia työhön vaadittavia lupakortteja sekä itsenäistä ja ammattimaista työotetta. Työturvallisuus korostuu isoissa tehdasympäristöissä, joten edellytämme hakijalta halua toimia ohjeiden ja sääntöjen mukaisesti, hyviä sosiaalisia- ja tiimityötaitoja sekä ATK- ja järjestelmäosaamista työtehtävien kirjaamisissa sähköisesti. Työssä vaaditaan hyvää Suomen kielen taitoa sekä riittävää englannin kielen ymmärtämistä.

Työtä tehdään tiimi- tai parityönä, jossa korostuvat hyvä motivaatio ja asenne työtehtäviä kohtaan sekä tavoitteellinen ja oma-aloitteinen työote. Tärkeintä on löytää porukkaan sopiva henkilö huippuosaajaksi tiimiin, joka on ylpeä laadukkaasta, asiakasta palvelevasta työkulttuurista sekä ympärillä olevasta henkilöstöstämme. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta tekijältä toivotaan valmiutta joustavasti myös vuorotyöhön.

Palkkaus määräytyy alalla sovellettavan työehtosopimuksen ja palkkatoivomuksen mukaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti.

Lisätietoja työhön ja työtehtäviin liittyen antaa:
Olli Kurki, p. 0505917572 / Olli.Kurki@elcoline.fi
Jouni Karvinen p. 0438200581 /Jouni.Karvinen@elcoline.fi

Lisätietoja hakuun liittyen:
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application