Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Täysperävaununkuljettaja

Haemme asiakkaallemme Nummi- Pusulaan täysperävaununkuljettajaa

Työ pitää sisällään hakkeen kuljetusta pääkaupunkiseudulla. Lähtö aina aamuisin Nummi- Pusulasta asiakkaan toimipisteeltä. Työt ajoittuu ma- pe päivävuoroihin, toivomme kuitenkin hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen.

Sinulla on voimassa oleva ammattipätevyys sekä aiempaa kokemusta täysperävaunulla ajosta. Työssäsi olet joustava sekä itsenäiseen työhön kykenevä.

Työt alkaa kesäkuun alussa ja alkuun solmitaan 4- 6kk. määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaalle.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application