Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

CNC-koneistaja

Haemme asiakkaallemme Leppävirralle fotoniikan laiteosien CNC-koneistajaa.

Työtehtävät pitävät sisällään metalliosien koneistusta teollisuuden mittalaitteisiin nykyaikaisilla työstökeskuksilla CAM- avusteisesti.
Etsimämme henkilö on CNC-koneistaja, jolla on alan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja CAM- ohjelmoinnista. Valmistettavat kappaleet ovat pääsääntöisesti yksittäiskappaleita tai pieniä sarjoja, joten työn haastavuus ja vaihtelevuus on taattua.

Arvostamme hakijoissa oikeanlaista asennetta ja hyvää työmotivaatiota. Olet toimeen tarttuva ja yhteystyökykyinen ja halukas parantamaan jatkuvasti omaa tekemistäsi. Teet työtä yhdessä työnjohdon ja muun tiimin kanssa vastaten valmistuksen toteutuksesta ja tuotteen laatukriteerien täyttymisestä. Tärkeää on halu oppia uusia asioita sekä olla mukana kehittämässä työskentelyä eteenpäin.

Työ on aluksi päivätyötä sekä myöhemmin mahdollisesti vuorotyötä 2- vuorossa ja edellyttää hakijoilta hyvää fyysistä peruskuntoa.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi.

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti sopimuksen mukaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli olet kokemusta ja/tai hyvän motivaation omaava tekijä, jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta!

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin ma-pe HR asiantuntija Mari Laitinen puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application