Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kesätöitä eri aloille

Jäikö kesätyö saamatta? 

Haemme useille eri toimialoille kesäksi eri mittaisiin määräaikaisuuksiin ja keikkatyöhön reippaita ja luotettavia tekijöitä Pohjois-Savon alueelle. 

Voit olla koululainen, aloitteleva osaaja tai jo kokenut ammattilainen. Kykenet itsenäiseen työhön ja olet työtavoiltasi ahkera, aikaansaapa ja vastuullinen. 

Työt edellyttää mahdollisesti vuorotyövalmiutta sekä hyvää fyysistä kuntoa .

Tarjoamme työsopimuksen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä ja palkkauksen alan työehtosopimuksen mukaisesti. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi myös kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi vapaa-ajalla.

Ilmoittaudu tekijäksi oheisen hakulinkin kautta, niin olemme sinuun yhetydessä haastattelun tiimoilta. 


Lisätietoja antaa arkisin klo.9-15 HR-asiantuntija Anni Paananen puh./sms/wa 0400480631 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application