Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Myyjä, Tammiston myymälään

Siemen ja Kone  on tehnyt luotettavaa ja palvelevaa pienkonekauppaa jo yli 50 vuotta. Vantaan Tammiston kauppatiellä toimiva Siemen ja Kone on alansa johtavia pienkonekauppoja Suomessa. Vantaan Siemen ja Kone kuuluu Master Yhtiöt Oy-konserniin. 

https://siemenjakone.com/fi

Haemme asiakkaallemme Vantaan Siemen ja Kone Oy:lle myyntihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen, myymälä sijaitseeVantaan Tammistossa. 

Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen sekä palvelet asiakkaita täydellä sydämellä ajoittain hektisessäkin ympäristössä. Sinulla on aidosti halu kasvaa ja kehittyä pienkonealan ammattilaiseksi ja olet teknisesti taitava.

Toivomme aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä, eduksi katsotaan myös osaaminen ja ymmärrys pienkoneista sekä asennustoiminnoista. 

Tehtäviin kuuluu myös robottiruohonleikkureiden asennus ja käyttöönottokoulutukset, sinut perehdytetään tehtävään.

Myymälässä on hyvä yhteishenki, jokainen saa olla aidosti oma itsensä ja töitä tehdään täydellä sydämellä asiakkaita palvellen.  

Tarjoammesinullemielenkiintoisenja monipuolisentyön vakavaraisessa yrityksessä, jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet. Saat kattavan perehdytyksen tuotteisiin ja työtehtäviin.

Täytä hakemuoheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoive. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.Työt alkavat heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. 

Lisätietoja voit tiedustella palvelupäällikkö Tomi Tastenilta: +358444124090/ tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application